ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ. ΜΕ ΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΣΜΙΛΕΥΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΗ Ή ΜΕΤΑΤΑΞΗ.




ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4770/2021 ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 33, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΒΑΣΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ.

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 33, 

Άρθρο 33 

Συμμετοχή του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.) στο Μόνιμο Σώμα της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής (European Border and Coast Guard standing corps) 

1. Το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ.) αποσπά ή μετακινεί στελέχη του στο Μόνιμο Σώμα της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής (European Border and Coast Guard standing corps), κατ’ εφαρμογή των άρθρων 54 έως 59 του Κανονισμού (ΕΕ) 2019/1896 (L 295), καθώς και σε λοιπές δραστηριότητες του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής (European Border and Coast Guard Agency). Οι διαδικασίες που αφορούν στις αποσπάσεις και μετακινήσεις ολοκληρώνονται εντός των προθεσμιών που θέτουν ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής και ο Κανονισμός (ΕΕ) 2019/1896. 

2. Στα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που αποσπώνται στο εξωτερικό για μακροπρόθεσμες αποσπάσεις, δυνάμει του άρθρου 56 του Κανονισμού (ΕΕ) 2019/1896, ως μέλη του Μόνιμου Σώματος της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής (κατηγορία 2) καταβάλλεται αποζημίωση απευθείας από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής με το οριζόμενο από αυτόν ποσό. Η εν λόγω αποζημίωση εξομοιώνεται φορολογικά με το επίδομα αλλοδαπής και εμπίπτει στην περ. γ΄ της παρ. 1 του άρθρου 14 του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (ν. 4172/2013, Α΄ 167). Τα εν λόγω στελέχη δεν δικαιούνται διαφορά επιδόματος υπηρεσίας αλλοδαπής, καθώς και καμία άλλη δαπάνη μετακίνησης που προβλέπεται στα εσωτερικά άρθρα 16, 20 και 21 της υποπαρ. Δ9 της παρ. Δ του άρθρου 2 του ν. 4336/2015 (Α΄ 94). 

3. Τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που αποσπώνται σύμφωνα με την παρ. 2, πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις της παρ. 5 του άρθρου 115 του ν. 4504/2017 (Α΄ 184), εκτός των περ. (α), (β) και (ιγ) και χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι προϋποθέσεις και περιορισμοί του άρθρου 27 του ιδίου νόμου. 

4. Στα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που μετακινούνται στο εξωτερικό για βραχυπρόθεσμες αποστολές, δυνάμει του άρθρου 57 του Κανονισμού (ΕΕ) 2019/1896 ή ως εφεδρείες ταχείας αντίδρασης, δυνάμει του άρθρου 58 του Κανονισμού (ΕΕ) 2019/1896, ως μέλη του Μόνιμου Σώματος της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής (κατηγορία 3 ή 4, αντίστοιχα) συμπεριλαμβανομένων των μελών πληρώματος επιχειρησιακών μέσων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.: α) Δεν ισχύει το ανώτατο ετήσιο όριο ημερών εκτός έδρας του εσωτερικού άρθρου 3 της υποπαρ. Δ9 της παρ. Δ του άρθρου 2 του ν. 4336/2015. β) Καταβάλλονται από τον φορέα στον οποίο ανήκουν, εφόσον δεν δύναται να καταβληθούν απευθείας από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής δυνάμει των εν ισχύ κανόνων: βα) ημερήσια αποζημίωση, ανεξαρτήτως του αριθμού ημερών, επί της οποίας γίνονται κρατήσεις υπέρ του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού (Μ.Τ.Ν.), του Ειδικού Κλάδου Οικονομικής Ενίσχυσης Μερισματούχων Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού (Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Ν.), του Ειδικού Λογαριασμού Αλληλοβοήθειας Ναυτικού (Ε.ΛΟ.Α.Ν.) και του Ταμείου Αρωγής Λιμενικού Σώματος (Τ.Α.Λ.Σ.), που προβλέπονται στο δεύτερο εδάφιο της παρ. 4 του άρθρου 32 του ν. 2685/1999 (Α΄ 35) και στην παρ. 4 του άρθρου 9 του β.δ. 160/1970 (Α΄ 44) και κατά περίπτωση. ββ) Έξοδα κίνησης με πλοίο, τρένο και αεροπλάνο. βγ) Έξοδα διανυκτέρευσης και λοιπά έξοδα μετακίνησης. βδ) Χιλιομετρική αποζημίωση, όταν χρησιμοποιείται ιδιωτικής χρήσης (Ι.Χ.) ή υπηρεσιακό μεταφορικό μέσο για τη μετάβαση από και προς το εξωτερικό. Η αποζημίωση καταβάλλεται και κατά τη διάρκεια της αποστολής για μετακινήσεις που αφορούν αποκλειστικά και μόνο σε υπηρεσιακούς λόγους. βε) Έξοδα μίσθωσης μεταφορικού μέσου. 

5. Οι αποζημιώσεις και τα έξοδα της περ. β΄ της παρ. 4 αναγνωρίζονται βάσει των υποβληθέντων παραστατικών και των ορίων που καθορίζονται στους κανόνες του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής. Όταν θεσπίζεται μοναδιαίο κόστος από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής, η εκάστοτε αποζημίωση ή έξοδο, εφόσον δικαιολογείται, αναγνωρίζεται στο ύψος του μοναδιαίου κόστους, ανεξαρτήτως του ποσού που δαπανήθηκε από τον μετακινούμενο. Το ποσό που καταβάλλεται στον μετακινούμενο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υπερβαίνει το ποσό που επιστρέφεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής ως έκτακτο έσοδο στον τακτικό προϋπολογισμό. 

6. Τα χρηματικά εντάλματα που εκδίδονται για την πληρωμή των αποζημιώσεων και των εξόδων της περ. β΄ της παρ. 4 εξοφλούνται ατελώς και απαλλάσσονται από κάθε φόρο, τέλος, εισφορά ή δικαίωμα υπέρ Δημοσίου ή τρίτων πέραν των κρατήσεων της υποπερ. (βα΄).


ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΠΟΙΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΕΥΡΩΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΑ ΠΙΟ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ; ΘΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗΣ ΕΠΗΛΥΔΑΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΕΧΕΙ;

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ) ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΑΛΛΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ.

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΘΕΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ Ή ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ <<ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ>>.

ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 1:




ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.




ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. 

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ, ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ''ίδια'' ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ''ίδια'' ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΩΣ ΥΠΟΙΚΟΟΙ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.

ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!! ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΣ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΣΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ, ΧΑΘΗΚΑΝΕ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΑΠΡΟΣΩΠΑ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΧΑΛΙΦΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΟΧΩΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ....





ΝΟΜΟΣ 4770/2021


ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.


Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΝΤΑΣΣΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΩΣ ΦΥΣΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ. ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΡΕΑΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΤΟΥ.



ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΚΤΗΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟ ΦΑΝΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΜΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΤΕ ΑΛΛΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.


                

ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΚΟ ΟΡΙΣΜΟ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. ΕΧΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ.


ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ – ΕΝΤΟΛΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ Ή ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΥΣ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΥΑ.


ΑΦΟΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ  ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ (ΑΝΟΜΟΥΣ) ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΕΝΕΓΗ 


ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ


     ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ε.ΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΟΥ


ΠΗΓΗ
https://erifylh.blogspot.com/2021/06/blog-post_24.html?fbclid=IwAR0Nn235Azg5xoAhmt_GLF3WxDY1AhnyI5Gb328dvRaAv3SKudrNRsOi-0I



ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ







 









ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ν. ΧΑΝΙΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Π.Ε.Ο. ΧΑΝΙΩΝ - ΚΙΣΣΑΜΟΥ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ΤΚ 73100 ΧΑΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 2821060494
ΚΙΝΗΤΟ: +30 6934198919

SOCIAL MEDIA:


 


  




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια